Jump to content


Photo

Quote/Multi Quote/Attachments etc...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 14 March 2014 - 10:41 AM

Hi Mod's,

Not sure if it's my new computer or this site but I cannot add a quote or a multi quote when replying to a thread.  Actually it appears I cannot add anything other than real time typing to a thread, new thread etc... 

 

Any info would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Mike


  • 0

#2 ER Pemberton

ER Pemberton

    Comptroller of Forum Content

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 31743 posts

Posted 14 March 2014 - 03:18 PM

Are you using IE11? Some changes came out that disrupted my Blueboard experience as well. You can try adding this site to your compatibility list but I more often than not end up turning off all the toys (the switch in the upper left corner of the blue/gray posting box. Once you do that, you can copy & paste, post links, quote, multi-quote, etc. IE11 caused me and some of my customers some static too. Fargin' Bastages.

#3 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 17 March 2014 - 08:03 AM

Thanks Ken, I tried it and it worked.  Can I assume that after I turn off the switch and enter whatever it is I want, I then turn the switch back on and continue with my post???


  • 0

#4 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 17 March 2014 - 11:40 AM

Thanks. 


  • 0

#5 ER Pemberton

ER Pemberton

    Comptroller of Forum Content

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 31743 posts

Posted 23 March 2014 - 03:05 PM

Yeah, I might post with the switch off but if I want to use smilies, etc., I'll turn it back on.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users