Jump to content


Photo

Posting a pic and I'm too stupid to do it


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 31 May 2015 - 08:11 AM

Hi All,

Can someone walk me through the steps of posting a pic.  I have my shots on shutterfly and if I recall I am supposed to copy the properties of a pic and then place them into the post?  Or copy and past them into one of the icons?  Not sure but when I open the icon that says image I right click and paste the properties into that box but I cannot hit okay and furthermore the screen freezes.

 

Thanks you,

Frustrated and Polish,

 

Mike


  • 0

#2 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 31 May 2015 - 09:13 AM

Can anyone show me how to post a pic.  I have them on shutterfly as well as the computer and I can't seem to get one uploaded.  Also the link and image icons won't work for me. 

 

Thanks,

Mike


Edited by Steppedonapoptop, 31 May 2015 - 09:16 AM.

  • 0

#3 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 31 May 2015 - 09:21 AM

https://im1.shutterf.../rx=550/ry=400/
  • 0

#4 DieselGopher

DieselGopher

    Executive Director of Whatnot and what not

  • Patron
  • PipPipPipPipPip
  • 10904 posts
  • Locationhanging around

Posted 31 May 2015 - 05:24 PM

https://im1.shutterf.../rx=550/ry=400/

Edited by DieselGopher, 31 May 2015 - 05:28 PM.

  • 0

#5 DieselGopher

DieselGopher

    Executive Director of Whatnot and what not

  • Patron
  • PipPipPipPipPip
  • 10904 posts
  • Locationhanging around

Posted 31 May 2015 - 05:27 PM

I can usually get it to go by using [ i m g ] link goes here [ / i m g ]without the spaces. However, as you can see, I failed when quoting your post. Sorry.
  • 0

#6 DieselGopher

DieselGopher

    Executive Director of Whatnot and what not

  • Patron
  • PipPipPipPipPip
  • 10904 posts
  • Locationhanging around

Posted 31 May 2015 - 05:30 PM

cant get it to work....

Edited by DieselGopher, 31 May 2015 - 05:31 PM.

  • 0

#7 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 01 June 2015 - 07:10 AM

Fellas the icons link for url or image fir img will not work for me they freeze after I paste in the link.  Neither will allow me to click ok or even to X out.  Is there any chance my settings on Brews Bros are not correct?  I run internet explorer, one of the latest versions.  I cannot understand what I am doing wrong.  Please advise.  And thank you for the help.


  • 0

#8 Poptop

Poptop

    Frequent Member

  • Patron
  • PipPipPipPip
  • 4633 posts
  • LocationCoconut Creek, FL

Posted 01 June 2015 - 07:37 AM

Fellas, good news for me, I figured out how to post. Can you help me out and clean up the attached thread and remove all the dialogue about how to post pics please. I want to focus on the recipe not my picture posting shortcomings... Thank you!!!!https://www.brews-br...biscus-flowers/
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users